Mexico City-burger


Bo Bech tager salsaen og guacamolen fra det mexikanske køkken og planter dem solidt i en lækker burger, som Singh skal servere på restaurant Bella.
Fra 'Med kniven for struben', sæson 4; episode 8
Ingredienser

Guacamole
1 tomat, 1 rød chili, 1 fed hvidløg, 1/2 bundt koriander, 1 lime, 2 avocadoer

Kvart tomaterne, tag kernerne ud og hak kødet fint. Finthak chilien - uden kerner!

Finthak et fed hvidløg, pil de fine blade af korianderen og riv limeskallen fint. Halver avocadoerne.
Hak forsigtigt en kniv på stenen og vrid ned, så du kan få den ud uden at ødelægge avocadoen.
Mos det hele sammen i en skål. Vil du have guacamolen meget stærk, kommer du mere chili og hvidløg i. Husk at smage til med groft salt.

Ovenstående opskrift er hentet fra Bo Bechs meget anbefalelsesværdige kogebog; 'Kokkeskole' (udgivet på People's Press, 2010)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar