Sæson 4




Bornholmerfærgen (sendt 8. februar 2012)
Bo Bech går om bord på Bornholmerfærgen, som er en af verdens største katamaraner med plads til 1400 mennesker. Der er nok af potentielle kunder i butikken, men kun to i køkkenet til at servicere dem og det smitter af på maden. Se med når bølgerne går højt og Bo smager på mad, der kommer fra spande, poser og dåser og hør, om det overhovedet er muligt at gøre noget ved.


Restaurant Perlen (sendt 22. februar 2012)
I Nykøbing Mors i Nordjylland ligger Restaurant Perlen, som er ejet af Ahmed Zeebar. Læs mere Ahmed er uddannet kok, han elsker at lave mad og synes selv, han er god til det. Men menukortet stritter i alle retninger, gæsterne bliver væk, huset er sat til salg og Ahmed har ikke fået løn, siden han åbnede for godt et år siden. Bo Bech er hans sidste udvej. Han har ikke bare kniven for struben men reelt i struben.


Restaurant Caramba (sendt 29. februar 2012)
Den mexicanske Restaurant Caramba ligger idyllisk ved Nyborgs gamle slot og gadekær. Ejeren Kim har haft restauranten i 12 år, han elsker det mexicanske køkken og kan holde lange foredrag om chilien. Men han er gået i stå. Menukortet er det sammen, kunderne svigter, og Kim har været nødsaget til at afskedige næsten alt sit personale. Bo træder til for at pifte nyt liv i det mexicanske køkken. Men spørgsmålet er , om Kim kan tage ændringerne til sig.


Restaurant Dagens Ret (sendt 7. marts 2012)
I Grenå, tæt på havnen, ligger Restaurant Dagens ret, det har den gjort i halvandet år, men det er svært for ejeren Claus Lyster Nielsen, at få det til at hænge sammen. Han åbnede restauranten for at give sine gæster en madoplevelse, men frikadellerne brænder på og de ubetalte regninger hober sig op. Bo Bech sætter frikadellerne under lup, men vil det lykkedes Bo, at få Claus til at forstå, hvad god mad er.


The House of Steaks (sendt 14. marts 2012)
For godt et år siden lavede Teza Mahpour sin Middelhavsbuffet om til et steakhouse, men selv om "The House of Steaks" ligger på hovedgaden i Middelfart, er der for langt mellem gæsterne. Teza går op i kvalitet, men mener ikke det er muligt at lave al ting fra bunden, så han snyder lidt og gemmer sig bag sin ansatte kok, Shantia. Se hvad der sker, når Bo Bech bestiller en stor bøf med bearnaisen.


Sønderborg Kaserne (sendt 21. marts 2012)
På Sønderborg Kaserne står Morten i køkkenet og det har han gjort i 4 år. Når sergenteleverne kommer hjem fra øvelse, er de sultne og skal bare have noget godt mad. Det mener, Bo Bech ikke de får. Ifølge ham er maden uinspirerede, smagsfattigt og kedeligt. Se med når Bech kommer de nødstedte soldater til undsætning, går til angreb på store frysebokse, og skamstegt kød.


Restaurant Bella (sendt 28. marts 2012)
I Vanløse, tæt på København ligger Restaurant Bella, en indisk restaurant. Eller… det er, hvad Bo Bech tror, det er. Men da han ankommer viser det sig også at være en grillbar, kiosk og bar, som serverer kinesisk mad. Singh, som ejer restauranten, er i sin iver efter at gøre alle glade endt op med en menu på 240 retter. Kunderne svigter og Singh har ikke fået løn i to år. Se om det lykkedes Bo Bech at få Singh til at tage et afgørende valg.


Under Sejlet (sendt 4. april 2012)
I Aabenraa ved fjorden, på stranden ligger restaurant Under Sejlet. Det er en af de bedre restauranter eller vil i hvert fald gerne være det, men kunderne udebliver og mens underskuddet vokser stødt, falder personalet mere og mere af på den. Vågner de ikke op nu, må de lukke. Se med når Bo Bech kommer på wake up call og hanker op i både kok, tjener og restauratør.


Søvilla Kro og Motel (sendt 25. april 2012)
Lige uden for Køge ligger Søvilla Kro og Motel. For vennerne Johnny og Michael var det en drøm der gik i opfyldelse, da de for lidt over et år siden købte kroen. Men drømmen er begyndt at briste, da restauranten står halvtom i hverdagene. Ikke mærkeligt, mener mester kokken Bo Bech, der synes de sjusker med råvarer og at maden er en gang miks mask. Se med når Bo sætter kvalitet på dagsordnen og får vennerne til at hæve ambitionsniveauet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar