Great Britain-burger


Bo Bechs opskrift på en engelsk-inspireret burger med masser af bløde løg og bacon, skal være med til at højne Singhs indtjening og selvtillid, samt naturligvis gæsternes oplevelse af take-away på restaurant Bella.
Fra 'Med kniven for struben', sæson 4; episode 8
Ingredienser
Baconskiver, sprødstegte

Bløde løg
2 løg, 1 spsk smør, 1 spsk hvidvinseddike

Pil løgene, halver dem og snit dem så fint som muligt.
Smelt smørret på en varm pande. Tilsæt løgene, når smørret bruner, og skummet har lagt sig. Krydr med lidt salt - det gør, at væsken bliver trukket ud af løgene, så de nemmere bliver bløde.
Vend løgene hele tiden, så de ikke brænder på.
Tilsæt hvidvindseddike, når løgene er blevet bløde og smag til med salt.

Ovenstående opskrift er hentet fra Bo Bechs meget anbefalelsesværdige kogebog; 'Kokkeskole' (udgivet på People's Press, 2010)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar