Bella-burger


Bo Bech giver opskriften på den klassiske, enkle burger med frisk salat og hjemmelavet tomatketchup, så Singh kan få lov at beholde både fastfood-måltidet og sin stolthed på restaurant Bella. 
Fra 'Med kniven for struben', sæson 4; episode 8
Ingredienser
Tomatketchup*

Tomat, icebergsalat, salatløg, chili

Tomaterne skæres i skiver, fra toppen mod bunden, så får et flot "korslignende" mønster. Icebergsalaten snittes. Løget skæres tern, så du slipper for at hive hele og halve løgringe med ud, hver gang du tager en bid. Chili skæres i fine tern og tilsættes efter smag.


*) Bo Bech afslører ikke opskriften på sin tomatketchup, men jeg har fundet denne, som er god og meget klassisk. Følgende ingredienser koges sammen, og voila: ketchup! 

500 gram tomater (friske, hvis de er modne - ellers dåse), 1 lille æble, 1 løg, 1-2 fed hvidløg, 1/2 tsk kanel, 1/2 tsk kinesisk 5-spice-krydderi (eller stødt allehånde), 125 gram mørk farin, 1 dl lagereddike

Ingen kommentarer:

Send en kommentar