Asian Sensation-burger


Bo Bech hjælper ejeren af restaurant Bella, den godmodige Singh, til at udvikle konceptet "Kina-grill" med denne opskrift på en asiatisk-inspireret burger med chili, soya og koriander.
Fra 'Med kniven for struben', sæson 4; episode 8
Ingredienser
Soya, forårsløg, friséesalat, frisk koriander, chili, løg, lime, ingefær

Løget skæres i ringe, som friteres.
Burgerbollens bund krydres med et par dråber soya. Forårsløgene steges bløde og saftige og snoes herefter sammen på bollens bund. Ovenpå lægges bøffen og ovenpå igen friséesalaten og den plukkede koriander, samt finthakket chili og til sidst de friterede løgringe.

Lime og ingefær er jeg ikke sikker på, hvad skal bruges til. Jeg forestiller mig, at limen er presset henover salaten, mens ingefæren måske er fintsnittet og lagt ovenpå bøffen efter stegning.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar