Syltede rødbeder


Hvis du ligesom Johnny fra Søvilla Kro og Motel har spildt din tid med at skrælle den ene rødbede efter den anden, kan du tage ved lære af Bo Bechs hurtige og lækre opskrift på syltede rødbeder.
Fra 'Med kniven for struben', sæson 4; episode 12
Ingredienser
5 rødbeder, stjerneanis, sorte peberkorn, kanelstang, riseddike

Kom rødbederne i et ovnfast fad, drys lidt salt henover og dæk med staniol. Sæt fadet i ovnen ved 200 grader, til rødbederne er møre - det tager mindst halvanden time, og herefter kan skindet let smuttes af.
Halver de nøgne rødbeder på langs - du kan altid skære dem ud i mindre stykker inden servering - og kom dem i en gryde med to stjerneanis, en kanelstang, hele sorte peberkorn og et par deciliter riseddike. Giv gryden et opkog, hæld det hele på trykglas og lad det køle ned.

Laves gerne 14 dage i forvejen.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar