Bo Bech lærer køkkenchefen Morten fra Sønderborg Kaserne opskriften på, hvordan man gør en svineskanke både sund og frisk, når den vendes i en krydret vinaigrette og serveres med youghurtmarineret hvidkål.
Fra 'Med kniven for struben', sæson 4; episode 7
Ingredienser
Vinaigrette
Olivenolie, hvidvinseddike, akaciehonning, soya, lime, ingefær
Rør én del eddike med tre dele olivenolie og tilsæt resten af ingredienserne på slump, til det opnår en passende smagsstyrke. Lad vinaigretten trække.
Svineskanke
En svineskanke, et løg, et gulerod, et halvt hvidløg
I en gryde med vand koges svineskanken mør med snittet løg og gulerod samt et halvt hvidløg.
Når svineskanken har kogt færdig pilles det fede skind fra og kødet deles ud i et fad, hvor det vendes med vinaigretten.
Hvidkål
Et hvidkålshoved, youghurt natural, purløg
Hvidkålen snittes fint og kommes i kogende vand et par minutter. Vandet hældes fra, og kålen trykkes fri for vand - blandes med youghurt og finthakket purløg.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar