Svinebryst med akaciehonning


Ahmed skal lære opskriften på dette lækre, karamelliserede svinebryst med masser af vintergrønt, når Bo Bech besøger hans restaurant, Perlen, i Nykøbing Mors.
Fra 'Med kniven for struben', sæson 4; episode 3

Ingredienser
Svinebryst, Løg, gulerødder, pastinak, porre, æble, citron, akaciehonning, smør

Skær sværen af svinebrystet, men lad benet sidde på - det giver smag i kogningen.
Kom svinebrystet i en gryde og dæk det til med vand. Bring vandet i kog, fjern urenhederne som lægger i vandkanten, og tilsæt først nu grøntsagerne; løg, gulerod, pastinak og porre. Lad simre til kødet og grøntsagerne er møre.
Tag nu svinebrystet op af væsken, lad vandet dryppe af og skær benet væk. Brystet skæres i gode, tykke skiver, som steges på en pande med smør sammen med grøntsagerne og en båd af et friskt æble. Kom en smule akaciehonning på panden, så emnerne let karamelliseres. Pres citronsaft udover for at få lidt friskhed.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar