Kalvelever med bløde løg


Kan du lide stegt lever? Du ved det jo ikke, før du har smagt det!
Bo Bech forsøger med denne opskrift at overbevise Claus om, at han skal servere stegt lever på restaurant Dagens Ret.
Fra 'Med kniven for struben', sæson 4; episode 5

Ingredienser
Bløde løg
2 løg, 1 spsk smør, 1 spsk hvidvinseddike

Pil løgene, halver dem og snit dem så fint som muligt.
Smelt smørret på en varm pande. Tilsæt løgene, når smørret bruner, og skummet har lagt sig. Krydr med lidt salt - det gør, at væsken bliver trukket ud af løgene, så de nemmere bliver bløde.
Vend løgene hele tiden, så de ikke brænder på.
Tilsæt hvidvindseddike, når løgene er blevet bløde og smag til med salt.

Ovenstående opskrift er hentet fra Bo Bechs meget anbefalelsesværdige kogebog; 'Kokkeskole' (udgivet på People's Press, 2010)


Kalvelever
Kalveleveren skæres i skiver, vendes i mel og steges i brusende smør, til melet karamelliserer til en sprød stegeskorpe.






Ingen kommentarer:

Send en kommentar